Bud Factor X 500ml

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 0.63kg

49,00 €

39,20 €

You save 9,80 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr
Πολλά από αυτά που κάνουν μια καλλιέργεια υψηλής ποιότητας είναι η περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια. Τα αιθέρια έλαια συμβαδίζουν με αρώματα, γεύσεις, περιεκτικότητα σε ρητίνη που παράγονται από τα φυτά που συλλέγονται. Αυτά τα έλαια και οι ρητίνες δημιουργούν το προφίλ τερπενίου του φυτικού υλικού. Αυτές είναι οι ενώσεις που επηρεάζουν το φυσικό άρωμα και γεύση των φυτών. BUD FACTOR X
Πρόσθεση στην Σύγκριση
Bud Factor X 500ml

Λεπτομέρειες

BUD FACTOR X Πολλά από αυτά που κάνουν μια καλλιέργεια υψηλής ποιότητας είναι η περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια. Τα αιθέρια έλαια συμβαδίζουν με αρώματα, γεύσεις, περιεκτικότητα σε ρητίνη που παράγονται από τα φυτά που συλλέγονται. Αυτά τα έλαια και οι ρητίνες δημιουργούν το προφίλ τερπενίου του φυτικού υλικού. Αυτές είναι οι ενώσεις που επηρεάζουν το φυσικό άρωμα και γεύση των φυτών. Το Bud Factor-X περιέχει βιοδραστικά συστατικά που βελτιώνουν τις ιδιότητες που είναι εγγενείς στο φυτό, εξασφαλίζοντας αυξημένη παραγωγή τερπενίων, ρητινών και αιθέριων ελαίων. Τα συστατικά του Bud Factor X αναπτύσσονται όχι μόνο για την ποιότητα, αλλά και για τη μέγιστη ποσότητα της συγκομιδής. Ο ισορροπημένος συνδυασμός εξαιρετικά βιοδραστικών συστατικών αυξάνει την περιεκτικότητα σε ρητίνη των καλλιεργειών και τους επιτρέπει να διατηρούν υψηλό επίπεδο φωτοσύνθεσης, ακόμη και όταν τα φυτά αναγκάζονται να σταματήσουν. Οι μειωμένες μορφές αζώτου και βιταμινών Β στη σύνθεση θα βοηθήσουν επίσης την ανάπτυξη της ρίζας, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε Bud Factor X μαζί με Piranha, Voodoo Juice και Tarantula. Οδηγίες χρήσης: Αυτό το προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με όλους τους τύπους υδροπονικών συστημάτων, τύρφης, ινών καρύδας και χώματος. Αναμίξτε 2 ml ανά 1L νερού από την εβδομάδα 1 έως την εβδομάδα 6 της περιόδου ανθοφορίας. Συμβουλές για καλλιεργητές: Ανακατέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες και ψεκάστε στα φύλλα λίγο πριν σβήσουν τα φώτα. ΜΗΝ ψεκάζετε σε περιόδους υψηλής υγρασίας ή όταν απομένουν λιγότερες από 3 εβδομάδες μέχρι τη συγκομιδή.
Περισσότερα από то :
  1. Piranha 500ml
    Όταν εισάγετε τους ισχυρούς ευεργετικούς μύκητες στην Piranha στη ρίζα σας, θα έχετε πολλά εκπληκτικά οφέλη.

    42,00 €

    33,60 €

  2. pH Perfect Sensi Bloom Parts A & B 4L
    Θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται οι καλλιέργειές σας υψηλής αξίας για να αποκτήσουν μεγάλα, βαριά, ζουμερά μπουμπούκια σε pH Perfect Sensi Bloom! Πρώτον, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την εξισορρόπηση του pH ξανά, επειδή η τεχνολογία pH Perfect® διατηρεί το pH στο «γλυκό σημείο» όλη την εβδομάδα, κάθε εβδομάδα, μέχρι να έρθει η ώρα.

    85,00 €

    68,00 €

  3. Revive 500ml
    Για φυτά που έχουν άγχος, αδυναμία ή πρόκειται να πεθάνουν: Εάν τα φυτά σας ήταν σε κρίσιμη κατάσταση (ωχρά φύλλα, μαραμένα λουλούδια) ή εάν ένα σημαντικό μέρος του υδροπονικού σας συστήματος, όπως η αντλία, έχει σταματήσει να λειτουργεί και τα φυτά σας είναι εξαιρετικά πεινασμένα.

    19,50 €

    15,60 €

  4. Tarantula 250ml
    Εάν μεγαλώσατε στο πιο πλούσιο, πιο μολυσμένο εξωτερικό έδαφος, η ριζική σας ζώνη θα γεμίσει με ευεργετικά μικρόβια που ζουν συμβιωτικά με τα φυτά σας, διογκώνοντας τις ρίζες τους και αυξάνοντας τη συγκομιδή.

    23,00 €

    18,40 €