Flawless Finish 1L

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 1.3kg

21,00 €

16,80 €

You save 4,20 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr
Το Advanced Nutrients Flawless Finish έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να βοηθήσει στην έκπλυση των συσσωρευμένων θρεπτικών συστατικών σε λουλούδια και φύλλα. Σε διάφορες καλλιέργειες όπου η γεύση και η υφή είναι σημαντικές, αφαιρεί το χημικό υπόλειμμα δίνοντας καλύτερη γεύση.
Πρόσθεση στην Σύγκριση
Flawless Finish 1L

Λεπτομέρειες

Το Advanced Nutrients Flawless Finish έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να βοηθήσει στην έκπλυση των συσσωρευμένων θρεπτικών συστατικών σε λουλούδια και φύλλα. Σε διάφορες καλλιέργειες όπου η γεύση και η υφή είναι σημαντικές, αφαιρεί το χημικό υπόλειμμα δίνοντας καλύτερη γεύση. Επίσης, δίνει στον καλλιεργητή τον έλεγχο της τελικής εμφάνισης των αποξηραμένων λουλουδιών και φύλλων. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Μην προσθέτετε σε θρεπτικό διάλυμα ή άλλα πρόσθετα. Χρήση με νερό ΜΟΝΟ 7-10 ημέρες πριν από τη συγκομιδή. Rockwool & Soil: Χρησιμοποιείται με σωστά ισορροπημένο νερό με pH. Τελικός κύκλος: Αποστραγγίστε και ξεπλύνετε τη δεξαμενή όλου του θρεπτικού διαλύματος. Γεμίστε με καθαρό νερό και προσθέστε 2,5 ml ανά λίτρο (1/2 κουταλάκι του γλυκού ανά τέταρτο) νερό. Αναδεύστε καλά. Το pH πρέπει να ρυθμίζεται μεταξύ 5,5-5,8 για υδροπονικά και 6,2-6,5 για μείγματα βρύου σφαγνίου και εδάφους. Συνεχίστε τις τελευταίες 7-10 ημέρες του κύκλου ανθοφορίας.
Περισσότερα από то :
  1. True Organics Bud Candy 1L
    Αφήστε την True Organics ™ Bud Candy ™ να ανεβάσει τα μπουμπούκια σας στο επόμενο επίπεδο με το ισχυρό μείγμα υδατανθράκων.

    32,00 €

    25,60 €

  2. RAM Combi-Duct Lightproof Ducting, Alu/PVC, ø 127 mm, 10 m
    - Μια κατασκευή 4 στρωμάτων, πολλαπλών στρωμάτων με μια κλειστή σπείρα κατασκευασμένη από ατσάλινο σύρμα υψηλής αντοχής εξασφαλίζει αντοχή και αντοχή.
    20,00 €
  3. Nirvana 1L
    Βιολογικό ενισχυτικό ανθοφορίας. Το Advanced Nutrients Nirvana (0-0-1) είναι ένα 100% φυσικό βιοδιεγερτικό άνθισης που σας δίνει μεγαλύτερα λουλούδια και υπεραποδίδει των περισσότερων συνθετικών ενισχυτών λουλουδιών. Δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάζετε την απόδοση όταν χρησιμοποιείτε οργανικά.

    26,00 €

    20,80 €

  4. pH Perfect Connoisseur Grow Parts A & B 1L
    Εάν είστε ήδη κατασκευαστής πρώτης κατηγορίας, επαινεμένοι από πελάτες και φίλους και έχετε αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του τρέχοντος προγράμματος διατροφής σας - και αν μετά από αυτήν την επιτυχία εξακολουθείτε να θέλετε ακόμη υψηλότερη απόδοση - τότε το pH Perfect® Connoisseur Grow είναι το κατάλληλο απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για εσάς.

    37,00 €

    29,60 €