Flawless Finish 500ml

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 0.63kg

11,70 €

9,36 €

You save 2,34 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr
Το Advanced Nutrients Flawless Finish έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να βοηθήσει στην έκπλυση των συσσωρευμένων θρεπτικών συστατικών σε λουλούδια και φύλλα. Σε διάφορες καλλιέργειες όπου η γεύση και η υφή είναι σημαντικές, αφαιρεί το χημικό υπόλειμμα δίνοντας καλύτερη γεύση.
Πρόσθεση στην Σύγκριση
Flawless Finish 500ml

Λεπτομέρειες

Το Advanced Nutrients Flawless Finish έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να βοηθήσει στην έκπλυση των συσσωρευμένων θρεπτικών συστατικών σε λουλούδια και φύλλα. Σε διάφορες καλλιέργειες όπου η γεύση και η υφή είναι σημαντικές, αφαιρεί το χημικό υπόλειμμα δίνοντας καλύτερη γεύση. Επίσης, δίνει στον καλλιεργητή τον έλεγχο της τελικής εμφάνισης των αποξηραμένων λουλουδιών και φύλλων. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Μην προσθέτετε σε θρεπτικό διάλυμα ή άλλα πρόσθετα. Χρήση με νερό ΜΟΝΟ 7-10 ημέρες πριν από τη συγκομιδή. Rockwool & Soil: Χρησιμοποιείται με σωστά ισορροπημένο νερό με pH. Τελικός κύκλος: Αποστραγγίστε και ξεπλύνετε τη δεξαμενή όλου του θρεπτικού διαλύματος. Γεμίστε με καθαρό νερό και προσθέστε 2,5 ml ανά λίτρο (1/2 κουταλάκι του γλυκού ανά τέταρτο) νερό. Αναδεύστε καλά. Το pH πρέπει να ρυθμίζεται μεταξύ 5,5-5,8 για υδροπονικά και 6,2-6,5 για μείγματα βρύου σφαγνίου και εδάφους. Συνεχίστε τις τελευταίες 7-10 ημέρες του κύκλου ανθοφορίας.
Περισσότερα από то :
  1. True Organics Nirvana 500ml
    Καθίστε αναπαυτικά και αφήστε αυτόν τον ευέλικτο, συγκεντρωμένο ενισχυτή ανάπτυξης και ανθοφορίας να οδηγήσει τις καλλιέργειές σας στο αποκορύφωμά τους με το ισχυρό μείγμα υψηλής ποιότητας θρεπτικών πηγών.

    14,70 €

    11,80 €

  2. Tarantula 500ml
    Εάν μεγαλώσατε στο πιο πλούσιο, πιο μολυσμένο εξωτερικό έδαφος, η ριζική σας ζώνη θα γεμίσει με ευεργετικά μικρόβια που ζουν συμβιωτικά με τα φυτά σας, διογκώνοντας τις ρίζες τους και αυξάνοντας τη συγκομιδή.

    42,00 €

    33,60 €

  3. Piranha 1L
    Όταν εισάγετε τους ισχυρούς ευεργετικούς μύκητες στην Piranha στη ρίζα σας, θα έχετε πολλά εκπληκτικά οφέλη.

    77,00 €

    61,60 €

  4. Sensizym Organic 500ml
    SENSIZYME Η λειτουργία των ενζυμικών μορίων είναι να συνδέονται με άλλα μόρια. Αυτό το γεγονός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτευχθεί πιο έντονη ανάπτυξη και βέλτιστη απόδοση.
    19,50 €