Sensizym Organic 250ml

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 0.3kg

10,70 €

8,60 €

You save 2,10 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr
SENSIZYME Η λειτουργία των ενζυμικών μορίων είναι να συνδέονται με άλλα μόρια. Αυτό το γεγονός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτευχθεί πιο έντονη ανάπτυξη και βέλτιστη απόδοση.
Πρόσθεση στην Σύγκριση
Sensizym Organic 250ml

Λεπτομέρειες

SENSIZYME Η λειτουργία των ενζυμικών μορίων είναι να συνδέονται με άλλα μόρια. Αυτό το γεγονός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτευχθεί πιο έντονη ανάπτυξη και βέλτιστη απόδοση. Αυτά τα ένζυμα καταστρέφουν συνεχώς τις νεκρές ρίζες, άλλες οργανικές ύλες και αχρησιμοποίητα θρεπτικά συστατικά. Τα μετατρέπουν σε ουσίες που τα φυτά σας χρησιμοποιούν ως καύσιμο για ανάπτυξη και ανθοφορία. Η φυσική περιεκτικότητα ενζύμων στη ριζική ζώνη είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα φυτά που καλλιεργούνται σε εξωτερικούς χώρους γίνονται τόσο τεράστια και παραγωγικά. Αλλά δεν μπορείτε να βάλετε ένζυμα. Πρέπει να προσθέσετε τα κατάλληλα. Αποδεικνύεται ότι αυτά τα εξαιρετικά χρήσιμα ένζυμα είναι οι χιτινάσες, οι πρωτεάσες, οι υδρολάσες, οι γλυκανάσες και οι κυτταρίνες. Όταν προσθέτετε συγκεντρωμένες ποσότητες αυτών των ενζύμων στη ζώνη ρίζας, δημιουργείται ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των ριζών. Τα ένζυμα αυξάνουν την πρόσβαση οξυγόνου στις ρίζες, αποτρέποντας έτσι τον κίνδυνο σήψης. Χρήση: Υδροπονία: 2 ml ανά λίτρο για την εξάλειψη της ανεπάρκειας, επαναλάβετε μετά από 1 εβδομάδα, εάν είναι απαραίτητο. Διαφυλλικός ψεκασμός: 2 ml ανά λίτρο, επαναλαμβάνεται μετά από 1 εβδομάδα εάν είναι απαραίτητο. Με τακτική χρήση: 2 ml ανά λίτρο, επαναλάβετε μετά από 1 εβδομάδα εάν είναι απαραίτητο.
Περισσότερα από то :
  1. Bud Factor X 1L
    Πολλά από αυτά που κάνουν μια καλλιέργεια υψηλής ποιότητας είναι η περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια. Τα αιθέρια έλαια συμβαδίζουν με αρώματα, γεύσεις, περιεκτικότητα σε ρητίνη που παράγονται από τα φυτά που συλλέγονται. Αυτά τα έλαια και οι ρητίνες δημιουργούν το προφίλ τερπενίου του φυτικού υλικού. Αυτές είναι οι ενώσεις που επηρεάζουν το φυσικό άρωμα και γεύση των φυτών. BUD FACTOR X

    79,00 €

    63,20 €

  2. Bud Ignitior 1L
    Το Bud Ignitor είναι μια πρώιμη φάση εκκολαπτόμενων λουλουδιών και αναμνηστική! Μεγιστοποιεί τις αποδόσεις και τους εκκολαπτόμενους ιστότοπους! Βελτιστοποιεί την ανάπτυξη των λουλουδιών και τα αιθέρια έλαια! Αυξάνει τους κύκλους καλλιέργειας ετησίως! Το Bud Ignitor® είναι ο ιδανικός ενισχυτής οφθαλμών που χρησιμοποιείτε στην αρχή της φάσης ανθοφορίας σας.

    90,00 €

    72,00 €

  3. True Organics Bud Candy 1L
    Αφήστε την True Organics ™ Bud Candy ™ να ανεβάσει τα μπουμπούκια σας στο επόμενο επίπεδο με το ισχυρό μείγμα υδατανθράκων.

    32,00 €

    25,60 €

  4. Tarantula 4L
    Εάν μεγαλώσατε στο πιο πλούσιο, πιο μολυσμένο εξωτερικό έδαφος, η ριζική σας ζώνη θα γεμίσει με ευεργετικά μικρόβια που ζουν συμβιωτικά με τα φυτά σας, διογκώνοντας τις ρίζες τους και αυξάνοντας τη συγκομιδή.

    129,00 €

    103,20 €