BIOBIZZ - BIO·PH+ 5 L

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 5kg

65,00 €

52,00 €

You save 13,00 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr

Τι είναι το BIO · pH +;
Γεια σας στο νεότερο μέλος της οικογένειας Biobizz. Ονομάζεται Bio · pH +, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον τομέα της βιολογικής γεωργίας.

Πρόσθεση στην Σύγκριση
BIOBIZZ - BIO·PH+ 5 L

Λεπτομέρειες

Το Biobizz Bio · pH + είναι μια σύνθεση βασισμένη σε χουμικά οξέα, που λαμβάνεται από φυσικές πηγές, ειδικά δημιουργημένη για καλλιεργητές που θέλουν να διατηρήσουν τα πάντα οργανικά στην ανάπτυξή τους - από τους σπόρους έως τη συγκομιδή.

Η φυσική προσαρμογή του pH είναι απαραίτητη ώστε τα φυτά να απορροφούν τη μέγιστη ποσότητα θρεπτικών συστατικών. Η φυσική σύνθεση του Bio · pH + επιτρέπει τη γρήγορη ρύθμιση του pH οποιουδήποτε τύπου υποστρώματος και για κάθε τύπο καλλιέργειας, χωρίς να βλάπτεται η μικροζωή του εδάφους.

Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τέλεια με τα θρεπτικά συστατικά της Biobizz και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε πότισμα. Είναι κατάλληλο για χρήση τόσο στην περίοδο της ανάπτυξης όσο και στην περίοδο της ανθοφορίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε;
Ανακατέψτε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά Biobizz και μετρήστε το pH του μείγματος. Εφαρμόστε 0,1 ml Bio · pH + για να αυξήσετε το pH σε 0,1 βαθμούς. Προσθέστε την απαιτούμενη ποσότητα Bio · pH +, ανακατέψτε για 10 δευτερόλεπτα και μετρήστε ξανά το επίπεδο pH. Συνεχίστε να προσθέτετε Bio · pH + έως ότου φτάσετε στο βέλτιστο εύρος pH 6,2-6,5 και είστε έτοιμοι να δώσετε το θρεπτικό μείγμα στα φυτά σας.

Γιατί να επιλέξετε BIO · pH +;
Το Bio · pH + μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κατά τη διάρκεια της βλαστικής όσο και κατά την περίοδο ανθοφορίας, σε οποιοδήποτε πότισμα και σε συνδυασμό με οποιοδήποτε υπόστρωμα ή υγρό προϊόν Biobizz.

Το Bio · pH + δεν περιέχει ισχυρά οξέα. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο οργανικός ρυθμιστής pH 100% δεν βλάπτει τη μικροσφαίριση του υποστρώματος.

Διατηρήστε όλα τα βιολογικά σε ανάπτυξη, από τους σπόρους έως τη συγκομιδή!

Περισσότερα από то Λιπάσματα:
  1. Overdrive 500ml
    Το Overdrive έχει σχεδιαστεί για να δώσει στα φυτά σας την επιπλέον ενέργεια και τη διατροφή που χρειάζονται, ώστε να αυξηθεί η απόδοση, το μέγεθος και η ισχύς των οφθαλμών, ακόμη και κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων της φάσης ανθοφορίας.

    23,00 €

    18,40 €

  2. HESI OrchiVit 1L

    Εκτός από σημαντικούς παράγοντες όπως η μικροχλωρίδα στην ισορροπία ρίζες ζάχαρη και φωτοσύνθεση θα πρέπει να είναι ως βελτιωμένο.

    14,00 €

    11,20 €

  3. HESI Phosphorus Plus 0.5L
    Πρόσθετο φωσφόρο και κάλιο για ανθοφόρα φυτά στο έδαφος.

    8,50 €

    6,80 €

  4. B-52 250ml
    Το Β-52 αυξάνει την πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών, παρέχοντας ορμόνες και βιταμίνες με φυσικό τρόπο.

    14,20 €

    11,40 €