Θρεπτικές ουσίες

Φθίνουσα Ταξινόμηση
 1. CANNA Aktrivator 10 gr.

  CANNA Aktrivator 10 gr.

  Το CANNA Aktrivator προστατεύει τα γρήγορα αναπτυσσόμενα φυτά από ασθένειες του εδάφους, που συμβαίνουν συχνά σε νεαρά φυτά. Οι παθογόνοι οργανισμοί του εδάφους μπορεί να επιβραδύνουν την ανάπτυξη και εξέλιξη των μεγαλύτερων φυτών, ακόμα και αν τα φυτά έχουν υγιή εμφάνιση. Επίσης διεγείρει την ανάπτυξη των ριζών και εξασφαλίζει την ομαλή ανάπτυξη τους.
  »
  Μάθετε περισσότερα
  15,00 €
 2. CANNA Calcium (Ca15%) 1 L

  CANNA Calcium (Ca15%) 1 L

  Οι ιστοί των φυτών σταθεροποιούνται ιδανικά με τη χρήση ασβεστίου. Το ασβέστιο στα φυτά σταθεροποιεί το κυτταρικό τοίχωμα, επηρεάζει τις αυξητικές ορμόνες και ρυθμίζει τη μεταφορά νερού και θρεπτικών ουσιών στο φυτό. Επιπλέον, το υγρό ασβέστιο απορροφάται άμεσα από το φυτό, με αποτέλεσμα ο ιστός των κυττάρων να ενισχύεται αμέσως.
  »
  Μάθετε περισσότερα
  12,50 €
 3. CANNA Magnesium (Mg07) 1 L

  CANNA Magnesium (Mg07) 1 L

  Το CANNA Magnesium άμεσα απορροφάται από το φυτό, με αποτέλεσμα η διαφορά στο φυτό να φαίνεται άμεσα. Κατάλληλο για χρήση ως λίπασμα όταν εέχει ανεπάρκεια μαγνησίου και ως συμπλήρωμα για την τόνωση της ανάπτυξης και της ανθοφορίας. Επίσης αποτελεί βασικό στοιχείο για τη φωτοσύνθεση οπώς και για τη χλωροφύλλη.
  »
  Μάθετε περισσότερα
  12,50 €
 4. CANNA Iron (Fe) 1 L

  CANNA Iron (Fe) 1 L

  Είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των φυτών. Επιτελεί πολλές σημαντικές λειτουργίες στο μεταβολισμό του φυτού, γεγονός που το καθιστά σημαντικό. Παίζει σημαντικό ρόλο στην φωτοσύνθεση και στη παραγωγής της χλωροφύλλης. Επιπλέον, παρέχει μεγάλη επιρροή στις φυσιολογικές διαδικασίες και στο ενεργειακό σύστημα του φυτού.
  »
  Μάθετε περισσότερα
  12,50 €
 5. CANNA Nitrogen (N27%) 1 L

  CANNA Nitrogen (N27%) 1 L

  Το CANNA άζωτο διεγείρει την ανάπτυξη των φυτών σας. Παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή πρωτεϊνών. της ενέργειας και του μεταβολισμού, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του φυτού.
  »
  Μάθετε περισσότερα
  12,50 €
 6. CANNA Trace Mix 1 L

  CANNA Trace Mix 1 L

  Το CANNA TRACE MIX αποτελείται από πολλά ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των φυτών.
  »
  Μάθετε περισσότερα
  12,50 €
 7. CANNA D-Block 1 L

  CANNA D-Block 1 L

  Καθαρίζει και αποτρέπει πιθανόν εμπόδια στα συστήματα ψεκασμού κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας. Εμποδίζει επίσης την συσσώρευση .
  »
  Μάθετε περισσότερα
  27,50 €
 8. CANNA Phosphorus (P20%) 1 L

  CANNA Phosphorus (P20%) 1 L

  Το CANNA Phosphorusς είναι ένα ιδανικό προϊόν για την τόνωση της ανθοφορίας. Θεραπεύει τοο φυτού από ανεπάρκεια φωσφόρου. Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο που παίζει σημαντικό ρόλο στο ενεργειακό σύστημα των φυτών.
  »
  Μάθετε περισσότερα
  17,50 €
 9. CANNA Potassium (K20%), 1 L

  CANNA Potassium (K20%), 1 L

  Μπορείτε να βελτιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ποιότητα και την ποσότητα του άνθους. Αυτό το οργανικό προϊόν καθιστά το κυτταρικό τοίχωμα ισχυρότερο και επιπλέον αυξάνει την αντοχή.
  »
  Μάθετε περισσότερα
  12,50 €
Φθίνουσα Ταξινόμηση