BIOBIZZ - BIO·PH- 1 L

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 1kg

15,00 €

12,00 €

You save 3,00 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr

Τι είναι το BIO · pH-;

Το Biobizz Bio · pH- είναι ένα υδατικό διάλυμα φτιαγμένο από κιτρικό οξύ και απαντάται φυσικά σε διάφορα εσπεριδοειδή, όπως τα λεμόνια.
Η φυσική προσαρμογή του pH είναι απαραίτητη ώστε τα φυτά να απορροφούν τη μέγιστη ποσότητα θρεπτικών συστατικών. Η φυσική φόρμουλα του Bio · pH- επιτρέπει γρήγορη ρύθμιση του pH οποιουδήποτε τύπου υποστρώματος και για κάθε τύπο καλλιέργειας, χωρίς να βλάπτεται η μικροζωή του εδάφους.

Πρόσθεση στην Σύγκριση
BIOBIZZ - BIO·PH- 1 L

Λεπτομέρειες

Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τέλεια με τα θρεπτικά συστατικά της Biobizz και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε πότισμα. Είναι κατάλληλο για χρήση τόσο στην περίοδο της ανάπτυξης όσο και στην περίοδο της ανθοφορίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε;
Ανακατέψτε τα απαιτούμενα θρεπτικά συστατικά Biobizz και μετρήστε το pH του μείγματος. Εφαρμόστε 0,1 ml Bio · pH- για να μειώσετε το pH σε 0,5 βαθμούς. Προσθέστε την απαιτούμενη ποσότητα Bio · pH-, ανακατέψτε για 10 δευτερόλεπτα και μετρήστε ξανά το επίπεδο pH. Συνεχίστε να προσθέτετε Bio · pH- μέχρι να φτάσετε στο βέλτιστο εύρος pH 6.2-6.5 και είστε έτοιμοι να δώσετε το θρεπτικό μείγμα στα φυτά σας.

Γιατί να επιλέξετε Bio · pH-;
Το Bio · pH- μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κατά τη διάρκεια της βλαστικής όσο και κατά την περίοδο ανθοφορίας, σε οποιοδήποτε πότισμα και σε συνδυασμό με οποιοδήποτε υπόστρωμα ή υγρό προϊόν Biobizz.

Bio · pH - δεν περιέχει ισχυρά οξέα. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο οργανικός ρυθμιστής pH 100% δεν βλάπτει τη μικροσφαίριση του υποστρώματος.

Διατηρήστε όλα τα βιολογικά σε ανάπτυξη, από τους σπόρους έως τη συγκομιδή!

Περισσότερα από то Λιπάσματα:
  1. CANNA Coco A & B 5 L
    Το CANNA COCO είναι το πρώτο προϊόν κατάλληλο για καλλιέργεια σε κοκοφοίνικα και εξακολουθεί να είναι αξεπέραστο ακόμα και μετά από τόσα χρόνια.
    42,50 €
  2. Aptus Topbooster 100ml

    Διεγερτής για ανθοφορία και ωρίμανση για νερό 500L.

    19,50 €
  3. pH Down Grow - 1L
    Μειώνει την τιμή (pH) pH του θρεπτικού διαλύματος κατά τη βλαστική περίοδο.
    10,00 €
  4. HESI Super Vit 50ml
    5 βιταμίνες και αμινοξέα, διεγέρτης για μεγαλύτερη ανάπτυξη και ανθοφορία. 50 ml ανά 3250 λίτρα νερό.

    27,50 €

    22,00 €