Biobizz LEAF COAT 1 L

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 1kg

20,00 €

18,00 €

You save 2,00 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr

Leaf Coat είναι ένα 100% προστασία βιολογικό προϊόν και περισσότερη ζωτικότητα. Περιέχει φυσικό λάτεξ που καλύπτει λεπτό φιλμ ευαίσθητα μέρη του φυτού, προστατεύοντάς τους έτσι από τα παράσιτα και ατμοί nyamalyava pleseni.

Πρόσθεση στην Σύγκριση
Biobizz LEAF COAT 1 L

Λεπτομέρειες

Zashtitniyat στρώμα και να αποθηκεύουν νερό στα φύλλα. Εφαρμόστε κάθε 3-4 ημέρες, μπορεί με ασφάλεια να χρησιμοποιηθεί για μέχρι 1 εβδομάδα πριν τη συγκομιδή. Κατάλληλο για εφαρμογή στο φύλλωμα των μοσχεύματα, δενδρύλλια και Bonzai.

Περισσότερα από то BIOBIZZ:
  1. Biobizz CALMAG 5 L

    Αποφύγετε τις ανεπάρκειες ασβεστίου και μαγνησίου με το BioBizz Calmag!

    75,00 €

    60,00 €

  2. Biobizz TOPMAX 10 L
    Διεγέρτης για την ανθοφορία: Περιέχει ένα συνδυασμό φουλβικών και χουμικών οξέων (που διευκολύνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών), φυσικές ορμόνες, αμινοξέα και βιταμίνες. Βοηθά στη μείωση του pH και την αφαίρεση των "καθισμένων" ουσιών. Διεγείρει τη σύνθεση των υδατανθράκων στα χρώματα, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το BioGrow.

    175,00 €

    140,00 €

  3.  Biobizz CALMAG 500ml

    Αποφύγετε τις ανεπάρκειες ασβεστίου και μαγνησίου με το BioBizz Calmag!

    10,00 €

    8,00 €

  4. Biobizz BIO HEAVEN 250 ml
    Το Bio Heaven είναι ένας ενισχυτής ενέργειας για φυτά, ειδικά διαμορφωμένος να περιέχει βιολογικούς διεγέρτες, όπως για παράδειγμα, τα αμινοξέα. Τα αμινοξέα είναι ένα βασικό συστατικό στην ανάπτυξη των πρωτεϊνών και των ενζύμων, που είναι απαραίτητα για τον σχηματισμό και τον μεταβολισμό των φυτών. Τα ισχυρά L-αμινοξέα που περιέχει το Bio Heaven προέρχονται από οργανική σόγια και από άλλες οργανικές πηγές πρωτεϊνών, μέσω υδρόλυσης και ζύμωσης των ενζύμων. Αυτή η διαδικασία βεβαιώνει ότι τα αμινοξέα θα εξαχθούν με την μορφή-L, η μόνη που απορροφάται και χρησιμοποιείται από τα φυτά.

    15,00 €

    12,00 €