Flawless Finish 1L

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 1.3kg

21,00 €

16,80 €

You save 4,20 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr
Το Advanced Nutrients Flawless Finish έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να βοηθήσει στην έκπλυση των συσσωρευμένων θρεπτικών συστατικών σε λουλούδια και φύλλα. Σε διάφορες καλλιέργειες όπου η γεύση και η υφή είναι σημαντικές, αφαιρεί το χημικό υπόλειμμα δίνοντας καλύτερη γεύση.
Πρόσθεση στην Σύγκριση
Flawless Finish 1L

Λεπτομέρειες

Το Advanced Nutrients Flawless Finish έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να βοηθήσει στην έκπλυση των συσσωρευμένων θρεπτικών συστατικών σε λουλούδια και φύλλα. Σε διάφορες καλλιέργειες όπου η γεύση και η υφή είναι σημαντικές, αφαιρεί το χημικό υπόλειμμα δίνοντας καλύτερη γεύση. Επίσης, δίνει στον καλλιεργητή τον έλεγχο της τελικής εμφάνισης των αποξηραμένων λουλουδιών και φύλλων. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Μην προσθέτετε σε θρεπτικό διάλυμα ή άλλα πρόσθετα. Χρήση με νερό ΜΟΝΟ 7-10 ημέρες πριν από τη συγκομιδή. Rockwool & Soil: Χρησιμοποιείται με σωστά ισορροπημένο νερό με pH. Τελικός κύκλος: Αποστραγγίστε και ξεπλύνετε τη δεξαμενή όλου του θρεπτικού διαλύματος. Γεμίστε με καθαρό νερό και προσθέστε 2,5 ml ανά λίτρο (1/2 κουταλάκι του γλυκού ανά τέταρτο) νερό. Αναδεύστε καλά. Το pH πρέπει να ρυθμίζεται μεταξύ 5,5-5,8 για υδροπονικά και 6,2-6,5 για μείγματα βρύου σφαγνίου και εδάφους. Συνεχίστε τις τελευταίες 7-10 ημέρες του κύκλου ανθοφορίας.
Περισσότερα από то :
  1. pH Perfect Sensi Grow Parts A & B 4L
    Μετά από εκατοντάδες ώρες, η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης μας διατύπωσε τέλεια όλα τα κύρια, δευτερεύοντα και μικροθρεπτικά συστατικά που χρειάζονται οι καλλιέργειές σας για εξαιρετική ανάπτυξη.

    85,00 €

    68,00 €

  2. pH Perfect Connoisseur Grow Parts A & B 1L
    Εάν είστε ήδη κατασκευαστής πρώτης κατηγορίας, επαινεμένοι από πελάτες και φίλους και έχετε αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του τρέχοντος προγράμματος διατροφής σας - και αν μετά από αυτήν την επιτυχία εξακολουθείτε να θέλετε ακόμη υψηλότερη απόδοση - τότε το pH Perfect® Connoisseur Grow είναι το κατάλληλο απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για εσάς.

    37,00 €

    29,60 €

  3. Bud Factor X 500ml
    Πολλά από αυτά που κάνουν μια καλλιέργεια υψηλής ποιότητας είναι η περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια. Τα αιθέρια έλαια συμβαδίζουν με αρώματα, γεύσεις, περιεκτικότητα σε ρητίνη που παράγονται από τα φυτά που συλλέγονται. Αυτά τα έλαια και οι ρητίνες δημιουργούν το προφίλ τερπενίου του φυτικού υλικού. Αυτές είναι οι ενώσεις που επηρεάζουν το φυσικό άρωμα και γεύση των φυτών. BUD FACTOR X

    49,00 €

    39,20 €

  4. Tarantula 1L
    Εάν μεγαλώσατε στο πιο πλούσιο, πιο μολυσμένο εξωτερικό έδαφος, η ριζική σας ζώνη θα γεμίσει με ευεργετικά μικρόβια που ζουν συμβιωτικά με τα φυτά σας, διογκώνοντας τις ρίζες τους και αυξάνοντας τη συγκομιδή.

    77,00 €

    61,60 €