Nirvana 500ml

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 0.63kg

14,70 €

11,76 €

You save 2,94 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr
Βιολογικό ενισχυτικό ανθοφορίας. Το Advanced Nutrients Nirvana (0-0-1) είναι ένα 100% φυσικό βιοδιεγερτικό άνθισης που σας δίνει μεγαλύτερα λουλούδια και υπεραποδίδει των περισσότερων συνθετικών ενισχυτών λουλουδιών. Δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάζετε την απόδοση όταν χρησιμοποιείτε οργανικά.
Πρόσθεση στην Σύγκριση
Nirvana 500ml

Λεπτομέρειες

Βιολογικό ενισχυτικό ανθοφορίας. Το Advanced Nutrients Nirvana (0-0-1) είναι ένα 100% φυσικό βιοδιεγερτικό άνθισης που σας δίνει μεγαλύτερα λουλούδια και υπεραποδίδει των περισσότερων συνθετικών ενισχυτών λουλουδιών. Δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάζετε την απόδοση όταν χρησιμοποιείτε οργανικά. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οργανικό ενισχυτή κηπουρικής, ώστε τα φυτά σας να ωριμάσουν γρηγορότερα, να αντισταθούν στο στρες, τη ζέστη και τις ασθένειες και να σας δώσουν ζουμερά, ώριμα, βαριά, μεγαλύτερα λουλούδια που στάζουν με ποιότητα και άρωμα. Το Nirvana είναι το μόνο αληθινό βιολογικό δώρο που ενισχύει τη συγκομιδή για τα φυτά σας. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Αναμείξτε 2 ml Nirvana ανά λίτρο κατά τις εβδομάδες 3 έως 6 της φάσης της ανθοφορίας. Συστατικά: Χύτευση γαιοσκώληκα, χούμο, εκχύλισμα φυκιών (Laminaria saccharina) και γεύμα μηδικής.
Περισσότερα από то :
  1. Voodoo Juice 1L
    If you don’t have big, healthy, robust root systems, a lot of your growing efforts will prove fruitless.

    77,00 €

    61,60 €

  2. Flawless Finish 250ml
    Το Advanced Nutrients Flawless Finish έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να βοηθήσει στην έκπλυση των συσσωρευμένων θρεπτικών συστατικών σε λουλούδια και φύλλα. Σε διάφορες καλλιέργειες όπου η γεύση και η υφή είναι σημαντικές, αφαιρεί το χημικό υπόλειμμα δίνοντας καλύτερη γεύση.

    6,30 €

    5,04 €

  3. pH Perfect Connoisseur Coco Grow Parts A & B 1L
    Εάν είστε ήδη κατασκευαστής πρώτης κατηγορίας, επαινεμένοι από πελάτες και φίλους και έχετε αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του τρέχοντος προγράμματος διατροφής σας - και αν μετά από αυτήν την επιτυχία εξακολουθείτε να θέλετε ακόμη υψηλότερη απόδοση - τότε το pH Perfect® Connoisseur Grow είναι το κατάλληλο απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για εσάς.

    37,00 €

    29,60 €

  4. Bud Factor X 250ml
    Πολλά από αυτά που κάνουν μια καλλιέργεια υψηλής ποιότητας είναι η περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια. Τα αιθέρια έλαια συμβαδίζουν με αρώματα, γεύσεις, περιεκτικότητα σε ρητίνη που παράγονται από τα φυτά που συλλέγονται. Αυτά τα έλαια και οι ρητίνες δημιουργούν το προφίλ τερπενίου του φυτικού υλικού. Αυτές είναι οι ενώσεις που επηρεάζουν το φυσικό άρωμα και γεύση των φυτών. BUD FACTOR X

    27,00 €

    21,60 €