Sensizym Organic 500ml

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 0.63kg
19,50 €
You save 0,00 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr
SENSIZYME Η λειτουργία των ενζυμικών μορίων είναι να συνδέονται με άλλα μόρια. Αυτό το γεγονός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτευχθεί πιο έντονη ανάπτυξη και βέλτιστη απόδοση.
Πρόσθεση στην Σύγκριση
Sensizym Organic 500ml

Λεπτομέρειες

SENSIZYME Η λειτουργία των ενζυμικών μορίων είναι να συνδέονται με άλλα μόρια. Αυτό το γεγονός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτευχθεί πιο έντονη ανάπτυξη και βέλτιστη απόδοση. Αυτά τα ένζυμα καταστρέφουν συνεχώς τις νεκρές ρίζες, άλλες οργανικές ύλες και αχρησιμοποίητα θρεπτικά συστατικά. Τα μετατρέπουν σε ουσίες που τα φυτά σας χρησιμοποιούν ως καύσιμο για ανάπτυξη και ανθοφορία. Η φυσική περιεκτικότητα ενζύμων στη ριζική ζώνη είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα φυτά που καλλιεργούνται σε εξωτερικούς χώρους γίνονται τόσο τεράστια και παραγωγικά. Αλλά δεν μπορείτε να βάλετε ένζυμα. Πρέπει να προσθέσετε τα κατάλληλα. Αποδεικνύεται ότι αυτά τα εξαιρετικά χρήσιμα ένζυμα είναι οι χιτινάσες, οι πρωτεάσες, οι υδρολάσες, οι γλυκανάσες και οι κυτταρίνες. Όταν προσθέτετε συγκεντρωμένες ποσότητες αυτών των ενζύμων στη ζώνη ρίζας, δημιουργείται ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των ριζών. Τα ένζυμα αυξάνουν την πρόσβαση οξυγόνου στις ρίζες, αποτρέποντας έτσι τον κίνδυνο σήψης. Χρήση: Υδροπονία: 2 ml ανά λίτρο για την εξάλειψη της ανεπάρκειας, επαναλάβετε μετά από 1 εβδομάδα, εάν είναι απαραίτητο. Διαφυλλικός ψεκασμός: 2 ml ανά λίτρο, επαναλαμβάνεται μετά από 1 εβδομάδα εάν είναι απαραίτητο. Με τακτική χρήση: 2 ml ανά λίτρο, επαναλάβετε μετά από 1 εβδομάδα εάν είναι απαραίτητο.
Περισσότερα από то :
  1. Flawless Finish 500ml
    Το Advanced Nutrients Flawless Finish έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να βοηθήσει στην έκπλυση των συσσωρευμένων θρεπτικών συστατικών σε λουλούδια και φύλλα. Σε διάφορες καλλιέργειες όπου η γεύση και η υφή είναι σημαντικές, αφαιρεί το χημικό υπόλειμμα δίνοντας καλύτερη γεύση.

    11,70 €

    9,36 €

  2. Nirvana 500ml
    Βιολογικό ενισχυτικό ανθοφορίας. Το Advanced Nutrients Nirvana (0-0-1) είναι ένα 100% φυσικό βιοδιεγερτικό άνθισης που σας δίνει μεγαλύτερα λουλούδια και υπεραποδίδει των περισσότερων συνθετικών ενισχυτών λουλουδιών. Δεν χρειάζεται πλέον να θυσιάζετε την απόδοση όταν χρησιμοποιείτε οργανικά.

    14,70 €

    11,76 €

  3. True Organics Bud Candy 1L
    Αφήστε την True Organics ™ Bud Candy ™ να ανεβάσει τα μπουμπούκια σας στο επόμενο επίπεδο με το ισχυρό μείγμα υδατανθράκων.

    32,00 €

    25,60 €

  4. Big Bud Liquid 1L
    Κατά τη διάρκεια των δοκιμών πεδίου, το Advanced Nutrients Big Bud (0-1-3) νίκησε συντριπτικά όλους τους ανταγωνιστές του. Ο λόγος? Οι ειδικές αναλογίες φωσφόρου, καλίου, μαγνησίου και αμινοξέων του Big Bud.

    44,00 €

    35,20 €