Καλιάντρα (Calliandra haematocephala) - 10 σπόρους

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 0.007kg
9,90 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr
Τι πρέπει να γνωρίζετε: Το Καλιάντρα έχει οβάλ φτερωτά φύλλα και αφρώδη,κόκκινο,σφαιρικό χρώμα λουλουδιού το οποίο θυμίζει πινέλο για πούδρα. Βγάζει λουλούδια όλο το χρόνο, αλλά είναι πιο πολυάριθμα το φθινόπωρο.
Πρόσθεση στην Σύγκριση
Καλιάντρα (Calliandra haematocephala) - 10 σπόρους

Λεπτομέρειες

Τι πρέπει να γνωρίζετε: Το Καλιάντρα έχει οβάλ φτερωτά φύλλα και αφρώδη,κόκκινο,σφαιρικό χρώμα λουλουδιού το οποίο θυμίζει πινέλο για πούδρα. Βγάζει λουλούδια όλο το χρόνο, αλλά είναι πιο πολυάριθμα το φθινόπωρο.

Προέλευση: Η πατρίδα αυτού του εντυποσιακόυ λουλουδιολυ είναι η τροπική  Αμερική.


Πολλαπλασιασμός: Η σπορά σε εσωτερικούς χώρους είναι δυνατή όλο το χρόνο. Αφήστε το σπόρο για περίπου μία νύχτα σε νερό σε θερμοκρασία δωματίου για να φουσκώσει. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τους σπόρους σε υγρό έδαφος περίπου 1 cm βάθος και διατηρείστε το συνεχώς υγρό. Σε θερμοκρασία 20 ° -25 ° C ο σπόρος θα βλαστήσει από 10 έως 14 μέρες.


Τόποθεσια/ φως: ο χώρος που θα το βάλετε πρέπει να είναι φωτεινός και ηλιόλουστος. Αλλά πρέπει να το προστατεύσετε το φυτό αποκλειστικά από το καυτό μεσημεριανό ήλιο.

Άρδρευση και λίπανση: Το καλοκαίρι πρεέπει να διατηρείτε το φυτό συνεχώς υγρό και το χειμώνα σε θερμοκρασίες από 10 ° έως 15 ° C με λιγότερο νερό. Από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο κάθε δύο εβδομάδες πρέπει να βάζετε στο υγρό λίπασμα για μπονσάι.

Κλάδεμα: Όταν στους νέοι βλαστούς έχουν προκύψει 5-6 ζεύγη φύλλων πρέπει να κόβεται 1-2 φύλλα. Τα κλαδιά μπορούννα να κοπούν από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο.

Έδαφος: ½ ομοιόμορφη χώμα. ¼  τύρφη και ¼ άμμο.

Περισσότερα από то Σπόροι:
 1. Iαπωνικό σφενδάμο (Acer palmatum Atropurpureum) - 10 σπόρους
  Το πακέτο περιέχει 10 σπόρους.
  9,90 €
 2. Χαμαίρωπας χαμηλός (Chamaerops excelsa) - 12 σπόρους
  Ο φοίνικας μεγαλώνει μόνος του στα χιονισμένα Ιμαλάια σε ύψος 2.400 μέτρων.
  9,90 €
 3. Γκίνγκο Μπιλόμπα (Ginkgo biloba) - 4 σπόρους
  Το πακέτο περέχει 4 σπόρους.
  9,90 €
 4. Πιπέρι καγιέν (Capsicum frutescens ) - 30 σπόρους