Hot Chocolate (Capsicum annum)

ψήφοι, βαθμός 0 από 5

Αμεσα διαθέσιμο Αποστολή: Μέσα σε 48 ώρες Βάρος: 0.1kg
9,90 €
+(30) 6941 - 431591
growcity.gr

Hot Chocolate (Capsicum annum)

Πρόσθεση στην Σύγκριση
Hot Chocolate (Capsicum annum)

Λεπτομέρειες

Η συσκευασία περιέχει 10 σπόρους

 

ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ (Capsicum Annum)

 

Γενική περιγραφή: Οι πιπεριές και οι πιπεριές, όπως οι ντομάτες, είναι της οικογένειας πατάτας, ετήσιες και αναπτύσσονται ανάλογα με την ποικιλία από 50 έως 180 εκ. Ύψος. Το χρώμα των λουλουδιών ποικίλλει από άσπρο σε μοβ και αυτο-γονιμοποιείται. Οι καρποί είναι πλούσιοι σε βιταμίνες, μερικές ποικιλίες μπορούν να μεταποιηθούν σε πιπέρι και υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα και χρώματα. Ο βαθμός οργής των πιπεριών τσίλι κυμαίνεται από ελαφρώς καυτό έως καυτό καυτό. Τα φυτά μπορούν επίσης να καλλιεργηθούν για διακοσμητικούς σκοπούς και είναι κατάλληλα για καλλιέργεια σε γλάστρες και μεγαλύτερα δοχεία. Τα φυτά αναπτύσσονται πολύ καλά σε ζεστασιά. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλα για καλλιέργεια σε ένα δωμάτιο ή θερμοκήπιο. Τα φυτά είναι καλό να βγαίνουν μόνο στα τέλη Απριλίου, επειδή οι πιπεριές και οι καυτερές πιπεριές αναπτύσσονται μόλις σε θερμοκρασίες κάτω από τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι πιπεριές τσίλι είναι πολυετή! Το βοτανικό όνομα "annuum" σημαίνει ετήσια, αλλά μόνο όταν καλλιεργούνται σε εξωτερικούς χώρους και στο κρύο. Σε εσωτερικούς χώρους, τα φυτά αναπτύσσονται καλά για πολλά χρόνια.

 

Ποικιλία Περιγραφή: Αυτή η ινδική, πολυετή ποικιλία ωριμάζει από πράσινο έως κόκκινο έως σκούρο καφέ. Λόγω της ευχάριστης έντονης γεύσης και της μοναδικής γεύσης, οι καυτές πιπεριές είναι μια από τις πιο τρελές ποικιλίες τσίλι στην Ινδία.

 

Καλλιέργεια: Βρέξτε το έδαφος πριν σποράσετε τους σπόρους. Διαδώστε τους σπόρους στο έδαφος, καλύψτε με ένα πολύ λεπτό στρώμα εδάφους και πιέστε ελαφρά. Οι σπόροι βλασταίνουν μετά από 8 έως 14 ημέρες σε θερμοκρασία 20 έως 26 μοίρες.

 

Φροντίδα: Νερό τα νεαρά φυτά στις αρχές Μαΐου με κατάλληλο λίπασμα. Το λίπασμα ειδικά για τις τομάτες και τις πιπεριές έχει μακρόχρονη επίδραση και απορροφάται καλά από το έδαφος.

 

Τα φυτά πρέπει να είναι σε ένα φως σε ηλιόλουστο μέρος και ζεστά. Βάλτε τα με άφθονο νερό. Τη νύχτα, η θερμοκρασία δεν πρέπει να πέσει κάτω από τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι φυτείες πιπεριών πάντοτε φαίνονται καλές και γίνονται ακόμα πιο ωραίες όταν στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου τα φρούτα γίνονται πράσινα ή κόκκινα ή διακοσμούν το μπαλκόνι ή τη βεράντα σε κίτρινο ή μοβ. Στη συνέχεια, υπάρχει η συγκομιδή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα υγιή λαχανικά με διάφορους τρόπους. Καλή όρεξη!

 

 

 

Οι συμβουλές μας για επιτυχημένη και παραγωγική καλλιέργεια:

 

Χρησιμοποιήστε κατάλληλο χώμα πλούσιο σε χούμο ή προετοιμασμένο ειδικό υπόστρωμα.

Λιπαίνετε πολύ με λίπασμα τομάτας και πιπεριού ή με άφθονο λίπασμα.

Για καλό χώμα, πρέπει να κάνετε μεγάλη εκροή, επειδή τα φυτά δεν σχηματίζουν ένα μεγάλο ριζωματώδη και συνεπώς δεν μπορούν να συγκρατήσουν πολύ νερό. (Η θερμοκρασία του νερού που ποτίζετε δεν πρέπει να είναι κάτω από 16 μοίρες.)

Βάλτε σε ένα νέο φυτό ένα ραβδί για υποστήριξη.

Σπάστε το πρώτο χρώμα / φρούτο. Αυτό θα αυξήσει την απόδοση των καρπών που ωριμάζουν στη συνέχεια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πιπεριές και πιπεριές τσίλι ανήκουν στην οικογένεια πατάτας. Όλα τα μέρη του φυτού είναι δηλητηριώδη. Φυσικά, τα ώριμα φρούτα είναι μη τοξικά!

Περισσότερα από то Σπόροι:
 1. Αυστραλιανό πεύκο (Casuarina equisetifolia) - 200 σπόρους
  Αυτό το πεύκο, γνωστό ως πεύκο της Αυστραλίας, έχει φύλλα που μοιάζουν με πευκοβελόνες και είναι πολύ ανθεκτικό φυτό γιατί αναπτύσσεται ακόμα και σε αμμώδη εδάφη. Δεν χρειάζεται πολύ νερό.
  9,90 €
 2. Μίνι ρόδι (Punica granatum nana) - 30 σπόρους
  Η ροδιά είναι θάμνος που προέρχεται από την νότιο ή δυτική Ασία, ο οποίος μεταφέρθηκε κατά την αρχαιότητα στο μεσογειακό χώρο όπου και προσαρμόστηκε πολύ καλά. Σήμερα, η καλλιέργεια της ροδιάς έχει μεγάλη εξάπλωση στις ασιατικές χώρες, όπως το Αφγανιστάν, τη Περσία, τις Ινδίες αλλά και στις Μεσογειακές χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Τυνησία κ.α. Η χώρα με τη μεγαλύτερη κατανάλωση ροδιών στον κόσμο είναι το Ιράν με μέση κατανάλωση 7-8 κιλά ρόδια/ έτος/ άτομο.
  9,90 €
 3. Γκίνγκο Μπιλόμπα (Ginkgo biloba) - 4 σπόρους
  Το πακέτο περέχει 4 σπόρους.
  9,90 €
 4. Purple Tiger (Capsicum chinense)

  Purple Tiger (Capsicum chinense)

  9,90 €